RANTAKAHVILA JUHO KUSTI

Kesäkuussa 2021 avasimme Harjattulan hiekkarannan kupeeseen Rantakahvila Juho Kustin. Nimen tausta on aiemmin rantasaunana toimineen Paasikiven rantasaunassa. Halusimme jatkaa J K Paasikiven tarinaa myös rantakahvilan nimessä.

Juho Kusti tarjoaa virvokkeita, jäätelöä, tuoreita munkkeja (Turun parhaita!) kylmää ja kuumaa Turun Kahvipaahtimon kahvia ja muuta herkullista naposteltavaa. Haluamme tarjota alueen tuottajien tuotteita. Leivonnaiset ja muut tuotteet valmistamme itse, juomia meille tulee Naantalista Mallassepiltä ja Laitilasta Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalta.

Meiltä saat vuokrattua suplautoja ja kajakkeja. 

Harjattulan rantahiekka on mitä mahtavin paikka viettää auringoista kesäpäivää. Uimaranta on hyvä ja meressä on helppo käydä virkistäytymässä.

Olemme auki joka päivä heinäkuun loppuun asti, elokuussa tilanteen mukaan. Säävaraus.

Tapahtumat

Kahvila suljettu. 

Avaamme kahvilan taas kesäkaudeksi 2024 :)

Vapaa pääsy.
A-oikeudet.


Aukioloajat

Kahvila suljettu. 

Avaamme kahvilan taas kesäkaudeksi 2024 :)


Kajakkien vuokraus

Kajakkien vuokraus on mahdollista taas kesäkaudella 2024.

Vuokraamme kajakkeja tuntipohjaisesti, päiväksi tai koko viikonlopuksi. Meloa voit meidän rannassa ja lähivesillä tai ottaa sup-laudan mukaasi. Kajakin kuljettamiseen tarvitset omat kattotelineet tai peräkärryn, mukaan saat melan. Meidän lähivesillä meloja saa lisäksi pelastusliivit. Katso vuokrausehdot hinnasto-sivustolta. Tarjolla on kahta mallia, on yhden ja kahden hengen kajakkeja.

Hinnat:

Tunti 15 euroa
Päivä 60 euroa
Viikonloppu (pe klo 16 - ma klo 10:00) 125 euroa
Vuokraa kajakkeja

Suppilautojen vuokraus

Sup-lautojen vuokraus on mahdollista taas kesäkaudella 2024.

Vuokraamme sup-lautoja tuntipohjaisesti, päiväksi tai koko viikonlopuksi. Suppailla voit meidän rannassa ja lähivesillä tai ottaa sup-laudan mukaasi. Mukaan saat pumpun, kantokassi ja melan. Meidän lähivesillä suppailija saa myös pelastusliivit. Katso vuokrausehdot hinnasto-sivustolta.

Varaukset alempana. 

Hinnat:

Tunti 17 euroa
Päivä 95 euroa
Viikonloppu (pe klo 16 - ma klo 10:00) 175 euroa
Vuokraa suppilautoja

Maastopyörien vuokraus

Maastopyörien vuokraaminen ei ole kesällä 2023 mahdollista.

Vuokraa polkupyöriä

Varaus tähän