RANTAKAHVILA JUHO KUSTI

Kesäkuussa 2021 avasimme Harjattulan hiekkarannan kupeeseen Rantakahvila Juho Kustin. Nimen tausta on aiemmin rantasaunana toimineen Paasikiven rantasaunassa. Halusimme jatkaa J K Paasikiven tarinaa myös rantakahvilan nimessä.

Juho Kusti tarjoaa virvokkeita, jäätelöä, tuoreita munkkeja (Turun parhaita!) kylmää ja kuumaa Turun Kahvipaahtimon kahvia ja muuta herkullista naposteltavaa. Haluamme tarjota alueen tuottajien tuotteita. Leivonnaiset ja muut tuotteet valmistamme itse, juomia meille tulee Naantalista Mallassepiltä ja Laitilasta Laitilan Wirvoitusjuomatehtaalta.

Meiltä saat vuokrattua suplautoja ja kajakkeja. 

Harjattulan rantahiekka on mitä mahtavin paikka viettää aurongoista kesäpäivää. Uimaranta on hyvä ja meressä on helppo käydä virkistäytymässä.

Olemme auki joka päivä heinäkuun loppuun asti, elokuussa tilanteen mukaan. Säävaraus.

Tapahtumat


27.-28.8. juhlitaan muinaistulien yö-viikonloppua. Käy lukemassa lisää tietoa täältä.

Ota seurantaan Facebookissa Rantakahvila Juho Kusti ja Instagramissa @rantakahvilajuhokusti niin saat tuoreimmat uutiset ja tiedot tapahtumista parhaiten.


Aukioloajat

Rantakahvila Juho Kusti avataan jälleen toukokuussa 2022.


Kajakkien vuokraus

Vuokraamme kajakkeja tuntipohjaisesti, päiväksi tai koko viikonlopuksi. Meloa voit meidän rannassa ja lähivesillä tai ottaa sup-laudan mukaasi. Kajakin kuljettamiseen tarvitset omat kattotelineet tai peräkärryn, mukaan saat melan. Meidän lähivesillä meloja saa lisäksi pelastusliivit. Katso vuokrausehdot hinnasto-sivustolta. Tarjolla on kahta mallia, on yhden ja kahden hengen kajakkeja.

Hinnat:

Tunti 10 euroa
Päivä 50 euroa
Viikonloppu (pe klo 16 - ma klo 10:00) 105 euroa
Vuokraa kajakkeja

Suppilautojen vuokraus

Vuokraamme sup-lautoja tuntipohjaisesti, päiväksi tai koko viikonlopuksi. Suppailla voit meidän rannassa ja lähivesillä tai ottaa sup-laudan mukaasi. Mukaan saat pumpun, kantokassi ja melan. Meidän lähivesillä suppailija saa myös pelastusliivit. Katso vuokrausehdot hinnasto-sivustolta.

Varaukset alempana. 

Hinnat:

Tunti 15 euroa
Päivä 80 euroa
Viikonloppu (pe klo 16 - ma klo 10:00) 150 euroa
Vuokraa suppilautoja

Maastopyörien vuokraus

Meillä on 10bikes.fi pyörävuokraamon vuokrauspiste. Saat meiltä eFatbikeja ja kartat lähimaaston reiteille. Reitit suunniteltu aloittelijoille ja vähän kokeneemmille. Koe Harjattula uusin silmin!

Vuokraa polkupyöriä

Varaus tähän