Turun alueen tyylikkäin rantasauna​

Tervetuloa lämpimään löylyyn ja paljuun! Meren rannalla sijaitseva rantasaunamme tarjoaa rentoutumisen tyyssijan saaristomaisemissa.

Rantasaunalla vietettävä ilta on luonteva jatkumo esimerkiksi yrityspäivien viralliselle osuudelle. Löylyyn ja paljuun voi saapua myös suoraan epävirallisempiin illanviettoihin. Pienelle porukalle tarjoamme vaihtoehdoksi kartanon saunaa. Kartanon intiimi saunatila palvelee erinomaisesti tilaisuutta, mikä sisältää yöpymisen. Tilaisuuden kaikki ohjelma illanvietosta, ruokailuun, saunomiseen ja majoitukseen voidaan toteuttaa saman katon alla. 

Saunahetken kumppaniksi on saatavilla valmiiksi paketoituja saunamenuja suoraan Harjattulan keittiöstä. Saunan yhteydessä on myös kaksi paljua, joiden ansiosta hieman isompikin joukko mahtuu mukavasti kylpemään.

 

Talviuintia Turun saaristomaisemissa

Harjattulassa pääsee pulahtamaan ja saunomaan toukokuun loppuun saakka tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin. Talviuintia on tarjolla kahden tunnin vuoroissa. Saunomisaika on 1 tunti 45 minuuttia. 15 minuttia on varattu desinfioimiselle ja siivoamiselle seuraavaa vuoroa varten. Uinti- ja saunavuorot on varattava etukäteen. Hinta 8€/henkilö. 7-15 vuotiaat 4€/henkilö. Lapset alle 7 vuotiaat kävät maksutta huoltajan seurassa.Turun Saarten Talviuintiseuran jäsenet 4€/henkilö. 

Ajanvaraus ja vapaat ajat löytyvät alla olevasta varauskalenterista. Selaimen asetukset mm. Chrome ja Safari saattavat estää kalenterin näkymisen. Saat kalenterin toimimaan menemällä asetukset > suojaus/yksityisyys > estä seuranta sivujen välillä > ruksin poisto.

Uimapaikalle pääset suoraan laittamalla reittipalveluun osoitteen Harjattulanrannantie 44.

Jellonan rantasauna

Jellonan rantasaunalla järjestät saunaillan jopa 70 hengelle. Tilava tupa ja kunnon löylyt tarjoavat oivalliset puitteet esimerkiksi tiimipäiville tai muille illanvietoille. Myös erilaiset kokouspäivät aktiviteetteineen ja ruokineen onnistuvat Rantasaunalla mainiosti.

Kartanon sauna

Kartanon päärakennuksessa intiimi 8-10 henkilön sauna-, pukuhuone- ja oleskelutilat. Pienelle osallistujamäärälle soveltuva illanviettopaikka, joka toimii erinomaisesti tilaisuuden sisältäessä myös majoituksen kartanossa. 

 

Ota yhteyttä Varaa aika