Turun alueen tyylikkäin rantasauna​

Tervetuloa lämpimään löylyyn ja paljuun! Meren rannalla sijaitseva rantasaunamme tarjoaa rentoutumisen tyyssijan saaristomaisemissa.

Rantasaunalla vietettävä ilta on luonteva jatkumo esimerkiksi yrityspäivien viralliselle osuudelle. Löylyyn ja paljuun voi saapua myös suoraan epävirallisempiin illanviettoihin.

Saunahetken kumppaniksi on saatavilla valmiiksi paketoituja saunamenuja suoraan Harjattulan keittiöstä. Saunan yhteydessä on myös kaksi paljua, joiden ansiosta hieman isompikin joukko mahtuu mukavasti kylpemään.

Valtioneuvoksen päätöksestä johtuen joudumme sulkemaan ovemme 8.3.2021. Lisätietoa tilanteesta.

Talviuintia Turun saaristomaisemissa

Talviuinnit jatkuvat 16.3. asti, jonka jälkeen joudumme sulkemaan saunan ovet. Tiedotamme talviuinnin jatkosta heti, kun tilanne sen sallii. 

Harjattulassa pääsee pulahtamaan ja saunomaan maaliskuun loppuun saakka. Talviuintia on tarjolla kahden tunnin vuoroissa. Saunomisaika on 1 tunti 45 minuuttia. 15 minuttia on varattu desinfioimiselle ja siivoamiselle seuraavaa vuoroa varten. Uinti- ja saunavuorot on varattava etukäteen. 

Ajanvaraus ja vapaat ajat löytyvät alla olevasta varauskalenterista. Selaimen asetukset mm. Chrome ja Safari saattavat estää kalenterin näkymisen. Saat kalenterin toimimaan menemällä asetukset > suojaus/yksityisyys > estä seuranta sivujen välillä > ruksin poisto.

Uimapaikalle pääset suoraan laittamalla reittipalveluun osoitteen Harjattulanrinne 44.

Jellonan rantasauna

Jellonan rantasaunalla järjestät saunaillan jopa 70 hengelle. Tilava tupa ja kunnon löylyt tarjoavat oivalliset puitteet esimerkiksi tiimipäiville tai muille illanvietoille. Myös erilaiset kokouspäivät aktiviteetteineen ja ruokineen onnistuvat Rantasaunalla mainiosti.

Ota yhteyttä