Turun alueen tyylikkäin rantasauna​ sekä kartanon eksklusiivinen saunakokonaisuus

Jellona rantasauna

Tervetuloa lämpimään löylyyn ja paljuun! Meren rannalla sijaitseva rantasaunamme tarjoaa rentoutumisen tyyssijan saaristomaisemissa.

Rantasaunalla vietettävä ilta on luonteva jatkumo esimerkiksi yrityspäivien viralliselle osuudelle. Löylyyn ja paljuun voi saapua myös suoraan epävirallisempiin illanviettoihin. Pienelle porukalle tarjoamme kesällä 2022 uudistettua  kartanon saunaa tyylikkäällä oleskelutilalla ja omalla patiolla kylpytynnyrin kera. Kartanon intiimi saunatila palvelee erinomaisesti tilaisuutta, mikä sisältää yöpymisen. Tilaisuuden kaikki ohjelma illanvietosta, ruokailuun, saunomiseen ja majoitukseen voidaan toteuttaa saman katon alla. 

Saunahetken kumppaniksi on saatavilla valmiiksi paketoituja saunamenuja suoraan Harjattulan keittiöstä. Jellona rantasaunan yhteydessä on myös kaksi paljua, joiden ansiosta hieman isompikin joukko mahtuu mukavasti kylpemään. Kartanon saunalla yksi palju.

 

Talviuintia Turun saaristomaisemissa

Harjattulassa pääsee pulahtamaan ja saunomaan talvikuukausina säännöllisesti useana päivänä viikossa sekä ympäri vuoden mahdollisuuksien mukaan. Lisää tietoa tästä linkistä. Jellonasaunalta on mahdollisuus varata myös omalle lähipiirille oma saunavuoro. Yksityisvuorot tulee varata myynti@harjattula.fi tai soittamalla 020 7488 670. 

Talviuinnin ajanvaraukset ja vapaat ajat löytyvät alla olevasta varauskalenterista. Selaimen asetukset mm. Chrome ja Safari saattavat estää kalenterin näkymisen. Saat kalenterin toimimaan menemällä asetukset > suojaus/yksityisyys > estä seuranta sivujen välillä > ruksin poisto.

Talviuinnin yhteydessä on tarjolla virvokkeita, kahvia ja teetä, tuoreita Harjattulassa leivottuja munkkeja ja muuta naposteltavaa. Yksityisvuoroille on mahdollista tehdä myös ruokatilauksia.

Saunalle pääset suoraan laittamalla reittipalveluun osoitteen Harjattulanrannantie 44.

Jellonan rantasauna

Jellonan rantasaunalla järjestät saunaillan jopa 70 hengelle. Tilava tupa ja kunnon löylyt tarjoavat oivalliset puitteet esimerkiksi tiimipäiville tai muille illanvietoille. Myös erilaiset kokouspäivät aktiviteetteineen ja ruokineen onnistuvat Rantasaunalla mainiosti. Otamme Jellona rantasaunalle ainoastaan yli 15 hengen varauksia.

Kartanon sauna

Kartanon päärakennuksessa, kesällä 2022 uudistettu, tyylikäs ja intiimi 8-12 henkilön sauna-, pukuhuone- ja oleskelutilat sekä oma suojaisa patio kylpytynnyrillä ja oleskelu- ja ruokailuryhmällä. Pienelle osallistujamäärälle soveltuva illanviettopaikka, joka toimii erinomaisesti tilaisuuden sisältäessä myös majoituksen kartanossa. ./ajankohtaista/kartanon-uudistettu-saunaosasto

 

Ota yhteyttä Varaa aika