Turun alueen tyylikkäin rantasauna​

Tervetuloa lämpimään löylyyn ja paljuun! Meren rannalla sijaitseva rantasaunamme tarjoaa rentoutumisen tyyssijan saaristomaisemissa.

Rantasaunalla vietettävä ilta on luonteva jatkumo esimerkiksi yrityspäivien viralliselle osuudelle. Löylyyn ja paljuun voi saapua myös suoraan epävirallisempiin illanviettoihin.

Saunahetken kumppaniksi on saatavilla valmiiksi paketoituja saunamenuja suoraan Harjattulan keittiöstä. Saunan yhteydessä on myös kaksi paljua, joiden ansiosta hieman isompikin joukko mahtuu mukavasti kylpemään.

Sauna on varattavissa 10-70 henkilölle.

Talviuintia Turun saaristomaisemissa

Harjattulassa pääsee pulahtamaan ja saunomaan maaliskuun loppuun saakka. Talviuintia on tarjolla tiistaisin ja torstaisin kello 18-21 ja sunnuntaisin kello 13-16. Uimapaikalle pääset suoraan laittamalla reittipalveluun osoitteen Harjattulanrinne 44.

Uintimahdollisuus toteutetaan yhteistyössä Turun Saarten Talviuintiseura ry:n kanssa, ja sen jäsenille on oma hinnastonsa. Muille uinnin ja saunomisen kertamaksu on kuusi euroa ja 7-15 vuotiailta yksi euro. Alle seitsenvuotiaat maksutta huoltajan seurassa.

Jellonan rantasauna

Jellonan rantasaunalla järjestät saunaillan jopa 70 hengelle. Tilava tupa ja kunnon löylyt tarjoavat oivalliset puitteet esimerkiksi tiimipäiville tai muille illanvietoille. Myös erilaiset kokouspäivät aktiviteetteineen ja ruokineen onnistuvat Rantasaunalla mainiosti.

Ota yhteyttä