Harjattulan herkkuja monessa muodossa

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan Harjattulan herkuista juuri haluamallasi tavalla. Ravintola Wanha talli tarjoilee lounasta, pitopalvelumme palvelee koko Turun alueella, saunailtoihin on saatavilla omat herkkukorinsa, ja Harjattulan juhlalounas on ennakkotilattavissa tuomaan viikonloppuihin kunnon pitojen makunautintoja. Lisäksi tarjolla on luonnollisesti useita juhlamenuja elämän suurimpiin juhliin.

Wanhan Tallin lounas ja aamiainen

Vanhaan hevostalliin rakennettu ravintolamme Wanha Talli tarjoilee herkullista aamiaista ja ravitsevaa lounasta lähes vuoden jokaisena arkipäivänä.

Aamiainen on tarjolla kello 8.00-9.30 sekä lounasbuffet kello 11.00-13.30

Aamiainen 9,50 euroa.

Lounas 13,10 euroa.

Katso alla olevasta pudotusvalikosta koko viikon lounaslista.

Pääsiäiskassin tilaus

Harjattulan kokit valmistavat herkullisen pääsiäsikassin kotona, kylässä tai mökillä nautittavaksi. 

Tilaukset pakataan kotona viimeisteltäväksi. 

Ohjeet tulevat menun mukana. 

Tilaathan pääsiäiskassin viimeistään 30.3. klo 16:00 mennessä alla olevan tilaa juhla-ateria -painikkeen avulla. 

Voit noutaa tilauksen Ravintola Wanhasta Tallista torstaina 6.4.2022 klo 14:00-17:00. Maksun voi suorittaa noudon yhteydessä.

 Toimitamme menun myös kotiin, mökille tai juhliin Hirvensalo-Satava-Kakskerta -alueelle. Kuljetus 5€. Yli viiden menun tilaukset kuljetamme veloituksetta.

Tilaa juhla-ateria

Pitopalvelu ja catering Turun alueella

Pitopalvelumme on valmiina toimittamaan kaikenkattavat makunautinnot tilaisuuksiin sekä Harjattulan juhlatiloissa että koko Turun seudulle. Toteutamme tyylikkäät ja maistuvat ruokatarjoilut häihin, perhejuhliin, illanviettoihin, cocktail-tilaisuuksiin tai vaikkapa yritysjuhliin. Meille on tärkeää, että pystymme tarjoamaan ainutlaatuisia elämyksiä. Sen tähden olemmekin valmiita räätälöimään palvelumme toiveidenne mukaan.

Kaikki catering-palvelumme ruoat valmistetaan henkilökuntamme jo vuodesta 1990 kerryttämällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Suosimme raaka-aineissa lähialueen tuottajia ja kotimaisia tavarantoimittajia. Ammattitaitoinen pitopalvelumme palvelee vähintään 10 hengen seurueita. Ateriat on mahdollista noutaa tai tilata tapahtumapaikalle.

Ota yhteyttä, niin loihditaan tilaisuuteesi ihastuttava makukokonaisuus.

Menut​

Painikkeita napsauttamalla saat näkyviisi lukuisat tarjoiluvaihtoehtomme juhliin, illallisiin, kokouksiin tai saunailtoihin. Keittiömme myös kuuntelee mahdollisia lisätoiveita ja ideoita avoimin mielin. Tiloissamme ei ole pysyviä anniskeluoikeuksia, joten hankimme ne tarvittaessa. ​​

Jutellaan tarkemmin ja suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva kattaus.​