Harjattulan herkkuja monessa muodossa

Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan Harjattulan herkuista juuri haluamallasi tavalla. Ravintola Wanha talli tarjoilee lounasta, pitopalvelumme palvelee koko Turun alueella, saunailtoihin on saatavilla omat herkkukorinsa, ja Harjattulan juhlalounas on ennakkotilattavissa tuomaan viikonloppuihin kunnon pitojen makunautintoja. Lisäksi tarjolla on luonnollisesti useita juhlamenuja elämän suurimpiin juhliin.

Ravintola Wanhan Tallin lounas

Vallitsevan tilanteen johdosta tarjoamme tällä hetkellä ainoastaan take away lounasta. Sisäänkäynti terassin ovesta.

Vanhaan hevostalliin rakennettu ravintolamme Wanha Talli tarjoilee herkullista aamiaista ja ravitsevaa lounasta lähes vuoden jokaisena arkipäivänä.

Aamiainen on tarjolla kello 08.00-09.30 sekä lounasbuffet kello 11.00-13.30.

Aamiainen 6 euroa.

Lounas 9,80 euroa.

Katso pudotusvalikosta koko viikon lounaslista.

Viikonloppumenu

Tilaa Harjattulan kolmen ruokalajin viikonloppumenu lauantaita piristämään! Tilaa torstaihin kello 16 mennessä alla olevan painikkeen kautta. 

Lauantain 13.3. menu on nähtävissä täällä. Menun hinta on 30€ per henkilö.

Menut noudettavissa lauantaina Harjattulasta kello 12-14, mikäli valitsit toimitustavaksi noudon.

Kuljetusmaksu on 5€. Ilmainen toimitus viidelle tai useammalle aterialle.

Ateriat on valmisteltu kotona viimeisteltäviksi.

Toimitus postinumeroalueille 20900 ja 20960.

Tilaa juhla-ateria

Pitopalvelu ja catering Turun alueella

Pitopalvelumme on valmiina toimittamaan kaikenkattavat makunautinnot tilaisuuksiin sekä Harjattulan juhlatiloissa että koko Turun seudulle. Toteutamme tyylikkäät ja maistuvat ruokatarjoilut häihin, perhejuhliin, illanviettoihin, cocktail-tilaisuuksiin tai vaikkapa yritysjuhliin. Meille on tärkeää, että pystymme tarjoamaan ainutlaatuisia elämyksiä. Sen tähden olemmekin valmiita räätälöimään palvelumme toiveidenne mukaan.

Kaikki catering-palvelumme ruoat valmistetaan henkilökuntamme jo vuodesta 1990 kerryttämällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Suosimme raaka-aineissa lähialueen tuottajia ja kotimaisia tavarantoimittajia. Ammattitaitoinen pitopalvelumme palvelee vähintään 10 hengen seurueita. Ateriat on mahdollista noutaa tai tilata tapahtumapaikalle.

Ota yhteyttä, niin loihditaan tilaisuuteesi ihastuttava makukokonaisuus.

Menut​

Painikkeita napsauttamalla saat näkyviisi lukuisat tarjoiluvaihtoehtomme juhliin, illallisiin, kokouksiin tai saunailtoihin. Keittiömme myös kuuntelee mahdollisia lisätoiveita ja ideoita avoimin mielin. Tiloissamme ei ole pysyviä anniskeluoikeuksia, joten hankimme ne tarvittaessa. ​​

Jutellaan tarkemmin ja suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva kattaus.​