Harjattulan lisäpalvelut juhliin ja kokouksiin

Me Harjattulassa haluamme tehdä juhlista tai tilaisuuksista vieraamme näköiset. Tarjoamme apua muun muassa juhlien koristelun suunnittelussa, kalusteiden hankinnassa tai vuokrauksessa, ulkopuolisten esiintyjien tai kouluttajien hankinnassa tai missä vain, mitä keksittekään ehdottaa. Ota siis yhteyttä, niin tehdään yhdessä onnistunut kokonaisuus.

Juhlasomistus

Oma kädenjälki on aina kaunista. Sitäkin hurmaavampaan lopputulokseen usein päästään, kun otetaan hieman ammattilaiselta apua. Harjattulan vuosia kerrytetty ammattitaito juhlien järjestämisessä on apunasi esimerkiksi katto- ja seinäkoristeiden suunnitteluun ja toteutukseen, tehtiinpä ne sitten kasveilla, kankailla tai valoilla.

Somistus on aina yhteistyötä. Kerro tarpeistasi, niin jutellaan tarkemmin.

Kalustevuokraus

Elämän muutamia suuria tapahtumia varten ei ole mielekästä hankkia omaa mittavaa irtaimistoa. Vuokraamme tyylikästä juhlakalustoamme juuri tällaisiin tarpeisiin. Harjattulasta saat paitsi sopivan määrän tuoleja ja pöytiä, niin myös niihin istuvat astiastot, katosteltat, äänentoistot ja koriste-esineet. Katso tarkat vuokraustiedot hinnasto-sivultamme.