Majoitu vangitsevissa maisemissa Turun Kakskerrassa

Harjattulasta löydät rauhallisen majoituspaikan kauniissa saaristomaisemassa. Idylliset huoneemme sekä itse Kartanossa että piharakennuksissa takaavat viihtyisän ja helpon majoittumisen esimerkiksi juhlien tai kokouspäivien yhteydessä.

Harjattulassa on viisi erilaista majoitusrakennusta, joista löytyy majoituspaikkoja yhteensä sadalle hengelle. Huoneista 40 on kahden hengen huoneita ja viisi yhden hengen huoneita, joiden lisäksi saatavilla on mökkimajoitus. Kaikissa huoneissa pyyhkeet ja liinavaatteet sisältyvät hintaan. Majoitusten hinnat löydät kootusti hinnastostamme.

Rakennuskohtaiset pelastussuunnitelmat ja tärkeimmät puhelinnumerot ja ohjeet löydät täältä.

Kartano

Yövy kartanonväen tapaan Harjattulan paraatipaikalla. Jokainen kartanon huone on ainutlaatuisesti sisustettu ja kaikissa huoneissa on oma televisio sekä suihku tai kylpyamme. Kartanossa on saatavilla sekä kahden että yhden hengen huoneita.

Ota yhteyttä

Talonpoika

Piharakennus vie sinut lähelle luontoa ollessaan hieman sivussa Harjattulan päärakennuksesta. Kuuden eri huoneen ikkunat avautuvat joko metsikköön tai hyvin hoidetulle golfkentälle. Talossa on yksi yhden hengen huone ja viisi kahden hengen huonetta, joista jokainen on varustettu vuoteiden lisäksi televisiolla, minijääkaapilla, wc:llä ja suihkulla.

Ota yhteyttä

Saukkola

Kaksikerroksinen Saukkolan piharakennus mahdollistaa 14 hengen majoittumisen vihreiden maisemien ympäröimänä. Rakennuksensta löytyy sekä kahden että yhden hengen huoneita ja yhteinen oleskelutila. Jokainen huone on varustettu televisiolla, minijääkaapilla, wc:llä ja suihkulla.

Ota yhteyttä

Pehtoori

Alun perin vuonna 1920 rakennettuun Pehtoori-rakennukseen valmistettiin vuonna 2005 lukuisia tyylikkäitä majoitushuoneita. Kaikki 9 huonetta ovat kahden hengen huoneita vaalealla ja tyylikkäällä sisustuksella. Kaikissa huoneissa oma suihku, wc, ja ilmastointi.

Ota yhteyttä

Jellonan mökit

Jellonan mökkikylän tunnelmallisissa mökeissä nautit mökkielämästä keskellä Harjattulan tiluksia. Kussakin mökissä on kaksi kahden hengen huonetta omilla sisäänkäynneillä sekä suihkulla ja wc:llä. Mökeissä on myös pienoiskeittiöt.

Ota yhteyttä