Monipuoliset kokoustilat Turun saaristossa

Harjattulan tiluksilta löydät juuri sopivat kokoustilat, olipa kyseessä sitten tiiviin porukan koulutustilaisuus tai isommat yrityspäivät. Suurimpaan luentosaliimme mahtuu 200 henkeä, ja useita rakennuksia hyödyntämällä kokoustilaa on saatavilla yhteensä yli tuhannelle. Pidempiä tapahtumia varten on myös tarjolla majoitusvaihtoehtoja.

Harjattulasta löytyvät myös monipuoliset oheispalvelut erilaisiin tilaisuuksiin. Ruokailu, aktiviteetit tai vaikkapa saunailta järjestyvät joustavasti tilaisuuteenne sopivalla tavalla. Otamme mielellämme vastaan erityistoiveita, jotta tilaisuudestanne tulee juuri teille sopiva. Ota yhteyttä, niin järjestetään tapahtuma kaikki tarpeet huomioiden.

Päiväkokouspaketti

Tarjoamme helpon ja valmiiksi paketoidun kokonaisuuden päiväkokoukseen. Erityistoiveet ovat kuitenkin toteuttamista varten, joten kuulemme myös niitä mielellämme.

Lisäksi auditoriomme on vuokrattavissa ilman tarjoiluja vähintään neljäksi tunniksi kerrallaan tuntihinnalla 85 euroa.

Kokouspaketti sisältää:

  • Kahvi- ja teetarjoilu suolaisen purtavan kanssa kokouksen aluksi kokoustilassa

  • Lounas ravintola Wanhan Tallin buffetissa

  • Iltapäiväkahvi ja tee makean kahvileivän kera

  • Kokoustila kokousvälinevarusteluilla

Hinta: 49 € / osallistuja

Kokoustilamme

Suuri luentosali – 200 henkeä

Auditorio – 120 henkeä

Erikokoisia kokoushuoneita 8-120 henkisille joukoille

Ota yhteyttä

Aktiviteetit

Kokous- tai koulutuspäiviin sopivat loistavasti Harjattulan tarjoamat lukuisat aktiviteetit. Alueella sijaitseva Golfkenttä tarjoaa puitteet sekä kokeneille että aloitteleville viherkenttien tallaajille opastuksineen. Aivan Harjattulan keskellä sijaitseva Padel-kenttä puolestaan palvelee hieman nopeatempoisemmasta urheilusta nauttivia. Alueella on myös viihtyisä frisbeegolfrata. Lisäksi rantasauna ja paljut tarjoavat mahdollisuuden rentoutumiseen esimerkiksi yrityksen kehityspäivän päätteeksi. Ympäri vuoden Harjattula tarjoaa mahdollisuuden uimiseen, avannossa tai avovedessä. Vesiurheiluun meillä on tarjolla kajakkeja ja sup-lautoja.

Hintamme löydät kootusti hinnasto-sivultamme. Ota yhteyttä ja kerro tarkemmin toveistasi, niin räätälöidään juuri niitä vastaava paketti.