Koe Harjattulan ikimuistoiset juhlat 

Juhli onnella! Harjattulan Kartanon kauniissa ja arvokkaissa maisemissa juhlitaan näyttävästi elämän tärkeimmät juhlat. Meri, saaristo ja vanha kulttuurimaisema luovat ainutlaatuisen ympäristön ilonviettoon. Maiseman lisäksi Harjattulan monet juhlarakennukset, ammattitaitoinen keittiö sekä majoitusmahdollisuudet tekevät tiluksista kokonaisuutta erinomaisesti palvelevan miljöön.

Juhlatiloistamme suurin ja suosituin on keskellä Harjattulaa sijaitseva lasipalatsi, joka sopii juhlatilaksi jopa 250 hengelle. Lasipalatsin lisäksi kartanon tunnelmallinen juhlasali palvelee enimmillään 110 hengen juhlaväkeä. Lisäksi hieman pienempiä juhlia varten juhlatiloina toimivat oivallisesti Jellonan rantasauna tai ravintola Wanha Talli terasseineen.

Juhlajärjestelyjen alustavat hinnat löytyvät kootusti hinnastostamme. Kertomalla tarkemmin toiveistasi ja tarpeistasi yhteyslomakkeella autat meitä palvelemaan parhaalla tavalla. 

Suunnitteluapua ja kalusteita sinua varten

Juhlien suunnitteluun on myös tarjolla roimasti asiantuntija-apua. Juhlasomistuksen ammattilaisemme ovat valmiina ojentamaan auttavan kätensä esimerkiksi koristelun ja sisustuksen parissa. Mikäli juhlapaikkanne on jossain muualla, niin varastostamme löytyy kosolti vuokrakalustoa, jolla loihditaan kunnon juhlapuitteet lähes minne vain.

Lue lisää juhlasuunnittelusta ja kalustevuokrauksesta täältä