23-07-2021

VIelä on kesää jäljellä

Rantakahvila Juho Kusti

Oletteko jo käyneet meidän Rantakahvila Juho Kustissa? Uusi rantakahvilamme sijaitsee Harjattulan hiekkarannan kupeessa. Olemme haaveilleet kesäkahvilasta jo tovin, kunnes tänä kesänä saimme idean perustaa kahvilan Harjattulan Paasikivisaunaan. Halusimme jatkaa J.K Paasikiven tarinaa, joten nimestä tuli Juho Kusti.


Juho Kustissa saa nauttia kesäpäivistä hiekkarannalla sekä terassilla. Harjattulan kokit valmistavat tuoreita munkkeja ja sämpylöitä joka päivä, ja niitä voi nautiskella lämpöisellä terassilla Turunkahvipaahtimon tuoreen kahvin tai jääkahvin kera. Juho Kustissa on myös A-oikeudet. Kuumana kesäpäivänä janon sammuttaa Laitilan Wirvoitusjuomatehtaan tuotteet, BB Winesin viinit sekä Naantalin Mallasseppien oluet.

Kahvilamme on otettu hyvin vastaan ja vieraita on käynyt mukavasti. Paikan päälle pääsee veneellä (laituri sijaitsee Jellonan rantasaunan vieressä), fillarilla sekä autolla. Harjattulaan pääsee kätevästi myös Fölillä. Päätepysäkiltä on matkaa kahvilalle n. 600 metriä. 
Yksi vierailijoistamme pyöräili Juho Kustiin 50 kilometriä ja sai tietysti lisää virtaa tuoreesta munkista paluumatkaksi! Kakskerran saarella on paljon muutakin nähtävää, kuten Brinkhallin Kartano. Ei muuta kuin fillarin selkään ja ihastelemaan kaunista Kakskertaa.

Olemme enemmän kuin tyytyväisiä ja kiitämme asiakkaitamme vierailuista sekä kehuista, joita olemme saaneet:)

Juho Kustissa on kahvilan lisäksi mahdollisuus harrastaa aktiviteettejä suppailun ja kajakoinnin parissa. Me vuokraamme välineet. Lisätietoa löydät täältä.

Juho Kustissa pääsee tietysti nauttimaan musiikista! Meillä on heinäkuun jokaisena lauantaina 
klo 16-23 Juho Kustissa Paratiisi rantajuhla. Olemme saaneet nauttia DJ-Tuottajan Will Dragenin soitosta viimeiset kaksi lauantaita. Tulevana lauantaina Will Dragenin lisäksi saamme nauttia letkeitä ranta- ja kesähittejä myös DJ PikkuMiskan tarjoilemana.
Tarjolla musiikin lisäksi tietysti ruokaa ja juomaa!

Elokuun 28. päivä Juho Kustissa juhlitaan muinaistulien yötä. Ilmoitamme päivän kulun lähiaikoina. Pysythän kuulolla!

     

Yleisösaunavuorot

Yleiset saunavuorot starttasivat tällä viikolla ja vielä ensi viikolla on mahdollista saunoa arki-iltaisin
klo 16-21 Jellonan rantasaunalla.

Saunamaksu 7€. Lapset alle 12 v. 4€.
Maksu Juho Kustiin.

Ei määräaikaa, ei etukäteisvarauksia eli saa nauttia ja saunoa rauhassa:)

 

Harjattulan pihakirppis

Tänä kesänä on edessä vielä kaksi kirpparitapahtumaa. Huomenna 24.7. sekä 21.8. klo 10-13. Harjattulantie 80 alaparkkipaikalla.

Myyntipaikkoja on rajoitetusti ja ne voi varata ilmaiseksi, joten varaa oma paikkasi. Varaukset sähköpostilla myynti@harjattula.fi. Kerro varauksessa nimesi, puhelinnumerosi sekä sähköpostiosoiteesi.

Varaa oma paikkasi tai tule tekemään löytöjä!

 

Kesäterveisin, Harjattulan väki:)