15-07-2022

Muinaistulien Yö


Muinaistulien y√∂! 
Rantakahvila Juho Kustin kesän päätösviikonloppua vietetään muinaistulien yön merkeissä 27.8. klo 19-02. Vapaa pääsy.


Esiintyjinä Tommi Läntinen ja KUUMAA

Upeaääninen ja karismaattinen Tommi Läntinen on kirjoittanut, esittänyt ja levyttänyt musiikkiaan jo yli neljänkymmenen vuoden ajan.
Läntinen tarjoaa takuuvarmaa musiikkiviihdettä, joka saa paikallaolijat laulamaan ja tanssimaan esiintyjän mukana. Keikoilla kuullaan Läntisen suurimmat hitit kuten Via Dolorosa, Kevät ja minä, Jari ja minä, Rööperin kuu, Syvälle sydämeen sattuu, Satelliitti ja Villi ja vapaa ja monta muuta.
Tommi Läntinen esiintyy Rantakahvila Juho Kustissa duona. Tommi Läntinen saa keikkapaikan hyppimään innosta ehdan rockin tahtiin. Tule Harjattulan rantaan vakuuttumaan Turun oman pojan rokkikunnosta. Liekki palaa!


KUUMAA on vakiinnuttanut paikkansa Suomen pop-kentaŐąllaŐą. Yhtye on keraŐąnnyt ympaŐąrilleen vankan fanikunnan ja soittanut loppuunmyytyjaŐą keikkoja. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu Spotifyssa yli 12 miljoonaa kertaa ja yhtye rikkoi kahdella singlellaŐąaŐąn (Rakastaja ja Siks kai maŐą oon sun) maagisen kultalevyrajan syksyllaŐą 2021. Viimeisin julkaisu "Tulipalo" (kes√§kuu 2022) on parasta aikaa Spotifyn top 50 listalla sijalla 20. ja nousussa.
Karismaattisen Johannes Brotheruksen liidaama yhtye vangitsee yleisoŐąn niin festareiden kuin klubien lavoilta. Valovoimaisen ryhmaŐąn soittotaito ja energia resonoi isoissa melodioissa ja saŐąrmikkaŐąissaŐą lyriikoissa.

Tervetuloa nauttimaan kauden päätöksestä Harjattulan hiekkarannalle.