06-09-2022

Kylmäuinti starttaa Jellonan rantasaunalla 6.9.2022

Kesä on ohi ja syksy saa tulla. Syksyn myötä aloitamme Jellonan rantasaunalla talviuintivuorot 6.9. alkaen. Vaikka vesi ei ole vielä syyskuussa kovin kylmää, niin kylmäuintikausi on hyvä startata, jotta keho tottuu pikkuhiljaa viilenevään veteen.

Kartanon Jellonasaunalla toimii Turun alueen eksklusiivisin talviuintitoiminta.  Talviuinnista saa tutkitusti valtavasti hyötyä keholle ja mielelle.  Toiminta on kaikille avoin, ja kumppanimme Turun Saarten Talviuintiseura ry:n jäseneksi liittymällä ja vuosimaksun maksamalla saa 50% alennuksen kertahintoihin. Talvella on tiedossa kynttiläuinteja paljuineen, eli kaikki mukaan nauttimaan!
 

Varausosoite: avoinna24.fi/harjattulankartano. Varaus tehdään päiväkohtaisesti ja varauksia voi tehdä etukäteen pidemmälle ajanjaksolle.  Yhdellä varauksella voi saapua useampi henkilö haluamaansa aikaan.  Varaukset ovat käytössä, koska vuokraamme saunaa  myös yksityistilaisuuksiin, jotka saattavat osua talviuintipäiville.

 
 Hinnat:

 TST Ry:n Jäsenet               4,5€ (vuosimaksun maksaneille)
 Ei-jäsen                               9€                 
 Nuoret 7-15:                       4,5€              
 Lapset alle 7v. maksutta aina huoltajan seurassa.


Kertamaksut suoritetaan paikan päällä henkilökunnalle korttimaksulla. Maksullisia virvokkeita sekä pientä purtavaa myös tarjolla.


TST ry:n jäseneksi liittymisestä saa helpoiten tietoa liittymällä TST ry:n sähköpostilistalle tästä linkistä http://eepurl.com/gMhTrD tai seuraamalla seuran FB-sivua https://www.facebook.com/saartentalviuinti 


Talviuinti avoinna:

Tiistaisin klo 17-22
Keskiviikkoisin klo 17-22
Torstaisin klo 17-22