04-04-2023

Juho Kustin kesä 2023

Rantakahvila Juho Kusti tarjoaa monipuolisen kattauksen ilmaisia keikkoja kesällä 2023

Rantakahvila Juho Kusti monipuolistaa ja laajentaa elävän musiikin tarjontaa Harjattulan rannassa Turun Kakskerrassa. Kahtena edellisenä kesänä elävää musiikkia on ollut tarjolla muutamien nimiartistien mm. KUUMAA ja Tommi Läntisen ja hieman tuntemattomampien paikallisten trubaduurien ja tanssiorkesterien kanssa. Nyt kesällä halutaan tuottaa tilaisuuksia niin, että esiintyjillä on enemmän kansallista tunnettuutta. Elävän musiikin ilosanomaa Harjattulassa viedään eteenpäin kesän aikana 13 eri artistin voimin. 

Harjattulan kesä 2023

Rantakahvila Juho Kusti avataan torstaina 15.6. ja perjantaina 16.6. vietetään virallisia kesäkauden avajaisia Jukka Pojan kera. Jukka Pojasta on tullut Juho Kustin vakioviihdyttäjä. Kakskerrassa asuva Jukka Poika tekee jo toisen keikansa Harjattulan rannassa. Tuttujen kesken Jukka Poika kulkeekin nimellä Naapurin Poika. Avajaisviikonlopun lauantaina 17.6. Juho Kustin terassilla esiintyy tämän vuoden TVOF-kilpailija Simeoni Julkunen. 

Avajaisten jälkeen vietetään perinteistä juhannusta Harjattulassa. Juhannustansseissa viihdyttää kahtena iltana juhannusperjantaina 23.6. ja juhannuspäivänä 24.6. Marianne Kantola trio sekä perjantaina lisäksi Olli Halonen. Mökkitie Recordsin laulaja-lauluntekijä Olli Halonen tunnetaan hiteistä ”Suomen kesä” ja ”Pohjola”. Olli Halonen sopii niin Harjattulan rannan tunnelmaan kuin perinteiseen suomalaiseen keskikesän juhlaan täydellisesti. Raisiolainen, kaunisääninen Marianne Kantola perinteisen suomalaisen tanssimusiikin kera täydentää keskikesän juhlaa täydellisesti.

Kesäkuun päättää perjantaina 30. kesäkuuta paikallisvärejä edustava viihdebändi Luuvitonen. Luvassa on suomirockin klassikoita Popedasta Klamydiaan. 

Heinäkuussa nautiskellaan perjantaisin

Heinäkuussa ilmaisia keikkoja tarjotaan joka perjantai.  Heti alkuun 7.7. terassilavalla esiintyy pitkän linjan muusikko ja sanataiteilija Jarkko Martikainen sekä uuden ajan suoratoistopalveluissa mukavasti kuuntelukertoja kerännyt, platinarajan albumilla ”Villi sydän” rikkonut pop-artisti Ollie. Ollien uusinta alkuvuodesta julkaistua ”Teeskennellään”-single on striimannut yli 1,4 miljoonaa kertaa.

Heinäkuun 14. päivän iltana yleisöä viihdyttää niin ikään kaksi artistia. Toisena artistina nuori popromantikko KAIP eli Ilari Kaipainen. KAIP julkaisi 31.3. tuoreimman singlen ”En saa sua” yhdessä Serafiinan kanssa. Samana iltana kokemusta edustaa laulaja-lauluntekijä Mika Rämä. Rämä on kolunnut Suomea ristiin rastiin koko 2000-luvun. Rämä julkaisee kesäkuussa ”Mika Rämä laulaa manserockin kuolemattomia”, joka on kunnianosoitus artistin omille vaikuttajille.

Heinäkuun kruunaa perjantaina 28. päivä Mikko Harju. Mikko Harju tunnetaan suurta suosiota saavuttaneista kappaleista, kuten ”Mä olen tässä” ja ”Taivas ei oo rajana”. Odotettavissa on huikea heinäkuun päättävä keikka pimenevässä luonnonkauniissa rannassa. 

Muinaistulien yö päättää kesän

Kesä päätetään luonnollisesti Muinaistulien Yöhön lauantaina 26. elokuuta. Jälleen Juho Kustin terassille nousee kaksi artistia, nuori platina-artisti Aleksanteri Hakaniemi ja kaiken nähnyt ja vuosia esiintymispaikkoja riemastuttanut Tauski.

Harjattula on helppo saavuttaa

Kaikki esiintymiset ovat ilmaiskeikkoja ja esiintymisajat sijoittuvat alkuiltaan niin, että illan viimeinen artisti lopettaa esiintymisen noin kello 23. Rantakahvila Juho Kustiin pääsee niin veneellä kuin autolla, polkupyörällä kuin paikallisbussin kanssa. Viimeinen Föli-bussi lähtee kohti keskustaa vasta esiintymisten jälkeen.

 

Rantakahvila Juho Kustin esiintyjät kesä 2023

16.6.  pe      Jukka Poika,  Kesäkauden avajaiset

17.6.  la       Simeoni Julkunen  

23.6.  pe      Marianne Kantola trio,  Juhannus

23.6.  pe      Olli Halonen  Juhannus 

24.6.  la       Marianne Kantola trio,  Juhannus

30.6.  pe      Luuvitonen

7.7.    pe      Jarkko Martikainen

7.7.    pe      Ollie

14.7.  pe      KAIP

14.7.  pe      Mika Rämä

21.7.  pe      TBA

28.7.  pe      Mikko Harju

4.8.    pe      Timo Rautiainen

26.8.  la       Tauski,  Muinaistulien yö

26.8.  la       Aleksanteri Hakaniemi,  Muinaistulien yö

 

Lisätietoja:

Simo Heino

Harjattulan Kartano Oy

044-5467487

simo.heino@harjattula.fi