20-10-2021

Joogatunnit Harjattulassa

Kartanon juhlasalissa joogataan joka viikko maanantaisin ja torstaisin. 
Hinta 10€. Meiltä löytyy myös mattoja lainaksi 2€ kertahintaan. Ajanvaraus joogatunnille -> avoinna24.fi/harjattulankartano. Joogatunneille varattavissa 20 paikkaa.
Osoite: Harjattulantie 80.

Joogan jälkeen voit käydä uimassa ja saunomassa Jellonan rantasaunalla. Varaa aikasi myös uinti- ja saunavuoroon -> avoinna24.fi/harjattulankartano.
Uinti- ja saunavuoron hinta 8€/henkilö. Turun saarten talviuintiseura RY:n jäsenet 4€/henkilö. 7-15 vuotiaat 4€/henkilö ja alle 7 vuotiaat uivat ja saunovat maksutta huoltajan seurassa.
Osoite: Harjattulanrannantie 44.

Maanantaisin:
Flowjooga klo 17.30-18.30.

Torstaisin:
Dynaaminen jooga klo 16.45-17.45.
Lempeä jooga klo 18.00-19.00.

 

Tuntikuvaukset:


Flowjooga
Joogan liikkeet eli asanat tehdään hengityksen tahtiin Flow joogaten, hieman dyynamisempaan tempoon.
Tunnin loppua kohden rauhoitutaan ja viivytään pidempään liikkeissä. Tunnin liikkeet ovat avaavia, vahvistavia sekä rentouttavia. Alkutunnista keskitymme kehoon ja hengitykseen hetken aikaa ja lopputunnista rentoudumme kuunnellen kehoa. 
Tunti sopii niin vasta-alkajille kuin jo joogaa harrastaneille. 

Dynaaminen jooga
Dynaaminen jooga koostuu hengityksen tahtiin tehtävistä liikesarjoista. Aluksi kehoa lämmitetään aurinkotervehdyksillä ja seisomasarjoilla. Tunnin loppua kohden voidaan pysähtyä pidemmäksi asentoihin. Tunti sisältää aina alkuun rauhoittumisen ja loppurentoutuksen. Tunti vahvistaa, kehittää tasapainoa ja lisää liikkuvuutta. Liikkeiden tasoa voi itse säätää ja tarjolla on vaihtoehtoja, joista voit valita omalle keholle sopivat. Tunti sopii niin vasta-alkajille kuin jo joogaa harrastaneille. 

Lempeä jooga
Lempeässä joogassa painopiste on rauhoittumisessa. Alkurentoutuksen jälkeen tehdään päivän teemaan sopivia kehoa avaavia ja lämmittäviä liikkeitä, valmistaen itseämme viipymään asennoissa pidempään. Tunti päättyy ohjattuun rentoutukseen. Tunti huoltaa kehoa, lisää liikkuvuutta ja rentouttaa. Tunti sopii monen tasoiselle liikkujalle ja autaa teitä löytämään omalle keholle sopivat asennot. 

 

Joogaohjaajat


Maanantaisin joogaohjaajana toimii Heidi Weaver.
"Olen Heidi Weaver ja ohjaan maanantain flowjoogaa. Olen ohjannut erilaisia ryhmiä ja tunteja, mutta  erityisesti sydäntä lähellä ovat jooga ja pilates. Minulle on tärkeää, että tunnillani pääset osallistumaan turvallisesti kehoa kuunnellen sekä samalla nauttien liikkeestä."
 

Torstaisin joogaohjaajana toimii Katariina Virtanen"Olen joogaan ja tanssiin hurahtanut keski-ikäinen äiti. Ohjaamista olen tehnyt jo useamman vuoden ja se on minulle tärkeä sekä rakas vastapaino muuhun tekemiseen. Minulle parasta on nähdä tuntien jälkeen osallistujien hymyt, pehmeet ilmeet ja rauhoittuneen olotilan. Ohjaajana haluan luoda rentoa ja sallivaa ilmapiiriä, jossa harjoittelemme yhdessä. "

 

Tervetuloa nauttimaan joogatunneista!