15-06-2020

Juhlat Harjattulan Kartanolla, kotona tai mökillä

Järjestämme Harjattulan Kartanolla monenlaisia vakiintuneita tapahtumia vuoden aikana, esimerkiksi vappubrunssin, äitienpäivälounaan sekä juhannustanssit. Olemme olleet myös mukana palveluntuottajana Concours d’Elegance autotapahtumassa, joka tuo Harjattulaan vuosittain n. 2000 kävijää. Tapahtuma järjestetään vuosittain kesäkuussa, juhannusta edeltävänä sunnuntaina. Kaikki edellä mainitut tapahtumat järjestetään koronasta johtuen taas ensi vuonna.

Harjattulassa vietetään vuosittain monia yksityistapahtumia, hääjuhlia, syntymäpäiväjuhlia, ristiäisiä, muistotilaisuuksia ja saunailtoja. Juhlatiloina toimii Lasipalatsi, Kartano sekä Jellonan rantasauna. Myös yritystapahtumat, kokoukset ja koulutukset järjestyvät tiloissamme. Harjattulan Kartanolta löytyy majoitusta ja meillä on tarjota n. 100 vuodepaikka.

Cateringpalvelu

Valmistamme omassa keittiössämme juhlamenut järjestettäviin tilaisuuksiin. Herkulliset pitopalveluruuat valmistetaan alusta asti itse. Yksi bravuureistamme on savulohi, joka valmistetaan paikan päällä ja se päätyy tuoreena juhlapöydän herkuksi. Vältämme valmistuotteiden käyttämistä ja valitsemme aina kotimaisen tuotteen, jos mahdollista. Meiltä voi tilata myös cateringpalveluita ulkopuolella järjestettäviin juhliin ja tapahtumiin. Toimitamme ruuan haluttuun paikkaan ja takaamme ruuan tuoreuden.

Lasipalatsi
Hääkattaus Harjattulan Lasipalatsissa

Take away palvelu

Emme ole juurikaan mainostaneet ulkopuolista cateringpalveluamme, mutta kevään valitsevasta tilanteesta johtuen ja kyselyiden pohjalta lähdimme rakentamaan uudenlaista konseptia Harjattulaan. Kakskerta-Satava-Hirvensalon alueella on vakituisten asukkaiden lisäksi paljon myös kesäasukkaita mökeillään. Olemme valmistaneet monet menukokonaisuudet aina voileipäkakuista juhlamenuihin take awayna. Mikä olisikaan mukavampi kesäviikonlopun vietto mökillä tai kotona, kun ruuat voi hakea valmiina Harjattulasta, ja vain lämmitystä sekä esillepanoa vaille valmis menukokonaisuus on katettuna seurueelle.

 Take away ruuan voi joko noutaa Harjattulasta tai toimitamme menun paikan päälle. Ensimmäisen take away juhlamenun valmistimme 6.6 ja nyt seuraava menu valmistuu tulevana viikonloppuna 4.7. Tilaa meiltä herkullinen juhlaruoka ja nauti kiireettömyydestä.

4.7 juhlamenu

Caesarsalaattia L,G ja saaristolaisleipäkrumblea L

Katajagraavattua siikaa M,G ja kylmäsavusmetanaa L,G

Perunasalaattia ja paahdettua lehtikaalia L,G

Harjattulan savuemmentaljuustoa L,G ja omena-sellerihilloketta V,G

Mehustettua kirsikkatomaattia, mozzarellaa ja basilikaa L,G

Sienisalaattia, paahdettua fetaa ja parsaa L,G

Harjattulassa savustettua lohta ja sinappidressingiä M,G

Tuoreita mansikoita ja paahdettua halloumia G

Kartanon saaristolaisleipää L, focacciaa M ja kirnuvoita L,G

Hunajaiset uunijuurekset M,G

Ylikypsää häränrintaa ja tummaa punaviinikastiketta L,G

35€/henkilö

Huomioimme tilauksissa tarvittaessa erityisruokavaliot.

Toivomme tilaukset viimeistään 2.7. Tilauksen voit tehdä sähköpostilla juhlat@harjattula.fi tai soittamalla numeroon 020 7488 674

Lämmintä ja nautinnollista viikonloppua!

Tiina