Pitopalvelu

Kokenut keittiö valmistaa maittavat juhlatarjoilut

Harjattulan kartanon pitopalvelu tarjoaa laadukasta palvelua Turun seudulla. Pääpaikkamme sijaitsee Harjattulan Kartanon upeissa tiloissa Turun Kakskerrassa.

CATERING PERHEJUHLIIN JA MUIHIN TILAISUUKSIIN

Valmistamme herkulliset ruuat, kakut ja muut juhlatarjoilut esimerkiksi häihin, suku- ja perhejuhliin kuin yritysten illanviettoihin tai cocktail-tilaisuuksiin. Meille on tärkeää, että juhlasi onnistuvat, joten olemme valmiit laittamaan ammattitaitomme peliin.

Vuodesta 1991 kokemuksella ja ammattitaidolla takaamme, että tuotteet ovat laadukkaita ja toiminta ammattitaitoista. Valmistamme kaikki ruuat alusta loppuun asti itse. Raaka-aineet pyrimme hankkimaan aina lähialueen tuottajilta ja kotimaisuusaste on korkea.

KAIKEN KATTAVA PITOPALVELU

Tarjoamme kokonaisvaltaista cateringia, joten huolehdimme puolestasi kaikesta tarvittavasta. Ruokien lisäksi saat kauttamme tarjoilun, astiastot, pöytäliinat, kattaukset, somistukset ja kalusteet. Kalusteet ja astiat täältä.

Voimme räätälöidä pitopalvelun toiveidenne ja tarpeidenne mukaiseksi. Haluamme järjestää tilaajan näköiset juhlat, joten pyrimme aina huomioimaan ja toteuttamaan asiakkaidemme erityistoiveet.

 

Minimitilaus

Pitopalvelumenuissa minimitilaus 15 hengelle. Tuotteet saat joko noudettuna ravintoloista tarjoiluastioissaan tai kuljetettuna juhlapaikalle sopimuksen mukaan.

 

Kysy tarjous!