Majoitus

Majoituskapasiteettimme on 100 vuodepaikkaa. Käytössäsi ovat kartanon, mökkikylän, sekä idyllisten piharakennusten ja talojen laadukkaat huoneet. Huoneista 40 on kahdelle ja 5 yhdelle hengelle. Halutessasi saat majoituspaketin täysihoidolla

Kartano

Harjattulan Kartanoon on saneerattu korkeatasoisia huoneita 20 henkilölle. Huoneista 9 on kahdelle ja 2 yhdelle hengelle. Kaikissa huoneissa on oma tv sekä suihku/amme. Yöpyminen kartanossa on uniikki kokemus, sillä kaikki huoneet ovat yksilöllisiä sisustukseltaan ja pohjaratkaisultaan. Yöpyisitkö mieluummin raikkaan vihreässä vai romanttisen vaaleanpunaisessa huoneessa omalla parvekkeella?

Varaa Nyt

Saukkola

Saukkolan majoituskapasiteetti on 14 vuodepaikkaa. Huoneista 6 on kahdelle ja 2 yhdelle hengelle. Huoneesta riippuen näkymät ikkunoista avautuvat joko vehreään luontoon tai golfkentälle. Sisustus on vaalea ja tyylikäs. Kaikissa huoneissa on oma tv, minijääkaappi ja suihku. Mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja silityslauta ovat yhteiskäytössä ylä- ja alakerrassa. Alakerrassa on myös yhteistila, johon suurempikin golf-porukka mahtuu kertaamaan kierroksensa kohokohtia.

Varaa Nyt

Talonpoika

Talonpojan majoituskapasiteetti on 11 vuodepaikkaa. Huoneista 5 on kahdelle ja 1 yhdelle hengelle. Huoneesta riippuen näkymät ikkunoista avautuvat joko vehreään luontoon tai golfkentälle. Sisustus on vaalea ja tyylikäs. Kaikissa huoneissa on oma tv, minijääkaappi ja suihku. Mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja silityslauta ovat yhteiskäytössä ylä- ja alakerrassa.

Varaa Nyt

Pehtoori

Keväällä 2005 valmistuivat uudet, saneeratut, laadukkaat hotellihuoneet, alunperin vuonna 1920 rakennettuun Pehtoori –rakennukseen. Pehtoorin majoituskapasiteetti on 18 vuodepaikkaa ja kaikki 9 huonetta ovat kahdelle hengelle. Huoneesta riippuen näkymät ikkunoista avautuvat joko vehreään luontoon tai golfkentälle. Sisustus on vaalea ja tyylikäs. Kaikissa huoneissa on oma puhelin, tv, minijääkaappi, suihku ja ilmastointi.

Varaa Nyt

Jellonan mökit

Mökeissä on kaksi kahden hengen huonetta kussakin (oma sisäänkäynti, jaettu parimökki). Huoneissa on suihku ja wc. Mökissä on myös pienoiskeittiö ilman astioita.

Varaa Nyt